Nezařazené

Máme nejakú vekovú hranicu?

Vzťahy sú v dnešnej dobe už veľmi otvorené. Nikto nerieši s kým sa stretávame a aj nevera už nie je tabu témou. Myslím si, že naša krajina má stále isté rezervy aj čo sa týka farby pleti alebo veku, či homosexuality. V tomto nie sme veľmi otvorený a zaostávame za inými krajinami, kde nikto takéto veci nerieši. Otázkou ale stále ostáva, máme my ženy nejakú vekovú hranicu, ktorú už neprekročíme? Určite ste si už aj vy všimli rôzne absurdné vzťahy kde je vekový rozdiel zjavne viditeľný.
Preto je táto otázka na mieste. Kedy je to už príliš? V podstate to nejde zovšeobecniť, keďže každý z nás je iný. Pre každého je hranica úplne iná. Za mňa osobne je veľmi nízka ale nehovorím, že sa to nemôže zmeniť. Hovoríme si, že s takým človekom by sme nikdy neboli, no keď príde úplne na to zabudneme. Starší muž vie byť aj veľmi očarujúci. Je vyspelý, má veľa skúsenosti a vie sa o vás postarať. To je to, čo mnoho žien priťahuje.

pár
Povedzme si to úprimne, veľa z nich je aj dostatočne zabezpečených. Je mnoho žien, ktoré toto zaujíma oveľa viac ako vzhľad alebo vek. Osobne to neodcudzujem, pretože každý je nejaký. Nevieme ako by sme sa zachovali v koži druhého človeka. Sú ženy, ktoré jednoducho muži s peniazmi priťahujú. S množstvom peňazí sa aj hranica za ktorú sme ochotné ísť niekedy zvyšuje. Sú aj prípady, kedy je v tom láska. Vtedy ide aj dvadsaťročný vekový rozdiel bokom.
romantika

Osobne si to však predstaviť neviem. Pre mňa je maximum asi desaťročný rozdiel. Aj to je už dosť veľa. Vnímam to hlavne v tom, že ak si predstavím čo všetko sa dokáže zmeniť u mňa za desať rokov. Ten človek má oveľa viac skúsenosti ako my. Niekedy je to dobré inokedy zase nie. Záleží to od situácie. Niekedy sme však oveľa vyspelejšie na svoj vek a vtedy je takýto rozdiel ideálny. Naozaj to je veľmi individuálne. Máte vy nejakú vekovú hranicu?